Barcelona-legenden Rivaldo har udtalt sig om den nuværende situation i FC Barcelona. Udtalelserne er blevet bragt af den spanske avis Diario AS. Her giver han sin mening om Ronald Koemans arbejde samt stiller ham op imod Zinedine Zidane i Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Piqué vil købe TV-rettighederne til stor fodboldliga

Rivaldo mener, at Koeman fortjener ros for hans arbejde med at bringe unge talenter op, mens han har opretholdt balancen. Derimod mener han, at Zidane har valgt at undlade et fokus på de unge i denne sæson.

“Jeg har altid sagt, at nøglen til at administrere unge talenter er, ikke at putte for meget pres på dem, og det mener jeg, at Koeman gør godt,” lød det fra Rivaldo. “Han har bragt unge talenter sammen med Busquest, Messi, Jordi Alba. Koeman fortjener at blive rost og respekteret for dette.”

Herefter udtalte Rivaldo, at han mener, at Zinedine Zidane gør det modsatte af dette:

“Jeg ved ikke, hvad der ligger bag dette, men Zidane gør det modsatte af, hvad han gjorde, da han startede, og bruger ikke unge talenter som Valverde, Rodrygo og Vinicius,” kom det fra Rivaldo, da han talte med Diario AS.

LÆS OGSÅ: Super Cup-finalen: Koeman tager hele truppen med

“Jeg læste i sige uge, at han måske straffer Vinicius, fordi han kiggede på sin mobiltelefon under en holdsnak. Sådanne ting skal ikke løses på den måde, ved at undlade at bruge en spiller, fordi det skader dit eget hold. Det medfører, at du fjerner en spiller, der kan være vigtig i mange kampe for noget, der typisk løses med en bøde,” rundede han af.