Gerd Müller risikerer at miste sin målrekord til Robert Lewandowski. Det er ellers en rekord, der i næsten 50 år er blevet ansat som værende tæt på uopnåelig.

LÆS OGSÅ: Snød City-stjerne for millioner: Har nu fået sin dom

Den tidligere Bayern München-spiller scorede nemlig hele 40 mål i 34 kampe i 1971/72-sæsonen i den tyske Bundesliga. Det er en bedrift, som ingen andre end han selv efterfølgende har været i nærheden af.

Robert Lewandowski er nemlig nærmest ustoppelig i denne sæson, og scorede senest tre mål i Bayern Münchens 4-0-sejr over Stuttgart. Dette har bragt ham op på 35 mål i denne sæson.

Den 32-årige polak har kun brugt 25 kampe på at nå til dette målantal. Derfor skal han “kun” score yderligere seks gange i de sidste otte ligakampe, hvis han skal tage den imponerende rekord fra Gerd Müller.

Bayern-angriberen har også bragt sig op på andenpladsen på alletiders topscorerliste i den bedste tyske række. For en uge siden nåede han op på siden af Klaus Fischer med 268 mål. Efter lørdagens tre kasser, står han nu noteret for 271 scoringer, hvoraf han har scoret 74 for Dortmund og 197 for Bayern.

LÆS OGSÅ: Solskjær: Denne United-spiller skulle ikke have været solgt

I sin karriere nåede Gerd Müller at score i alt 365 gange, hvorfor denne rekord næppe bliver slået lige foreløbigt. Fortsætter Robert Lewandowski med at score mål i dette tempo, er det dog blot et spørgsmål om tid, før han stjæler denne rekord fra “Der Bomber”.