Der har været en del rygter om, at Robert Lewandowski drømmer om et skifte til Premier League. Hidtil har han selv afholdt sig fra at tale om det, men nu slår han fast, at han ikke ahar behov for at ‘bevise sig selv’ i en anden liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Manchester United-angriber næste år

Årsagen til, at der har været spekulationer om et potentielt skifte er, at hans kontrakt med Bayern München udløber i 2023. Han har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse, hvorved rygterne er opstået.

Lewandowski har blandt andet været kædet sammen med klubber som Liverpool, Manchester City og Real Madrid. Ifølge den 33-årige polske angriber har han dog ikke intentioner om at forlade de tyske mestre.

“Jeg behøver ikke at bevise mig selv i en anden liga,” sagde Robert Lewandowski, efter at have modtaget Den gyldne støvle.

“Jeg kan konkurrere med de bedste fra andre ligaer i Champions League. Jeg er 100 procent fokuseret på Bayern München. Jeg tænker ikke på andet end mit hold. Jeg er her stadig – og jeg vil hære i lang tid”

“Alder. Det er bare et tal. Jeg har det rigtig godt, og jeg har den bedste statistik, jeg nogensinde har haft. Jeg ved, at min krop kan spille på topniveau i de kommende år. Jeg er som en god vin, og jeg håber på at blive endnu bedre,” lød det også fra Bayern-angriberen.

LÆS OGSÅ: Haaland slår fast: Bland dig udenom

Lewandowski har fået en rigtig godt start på sæsonen, hvor det er blevet til hele 11 mål i blot syv optrædener på tværs af alle turneringer. Det betyder, at han nu har scoret i alt 305 mål i 336 kampe for Bayern München.