Der skal ikke lægges skjul på, at det var en hårdtkæmpet sejr for Barcelona. Det var også et opgør, der bød på meget drama undervejs, hvor Barcelona havde store problemer med at nedbryde Valladolids defensiv.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-stjerne: Citys Messi-afvisning er et bluff

Det var dog i Barcelonas ende, hvor Valladolid appellerede for et straffespark, da bolden blev sparket op på Jordi Albas hånd. Det blev naturligvis tjekket i VAR, hvorefter Valladolid-holdets appel dog blev afvist.

“Dommeren fortalte mig, at han var klar over, at bolden ramte hans hånd, men at højden på hånden ikke var nok til at der kunne dømmes et straffespark,” kom det fra Valladolid-træneren efter kampen. Han kunne ligeså fortælle, at han var meget frustreret over, at der blev givet direkte rødt til Plano for sin tackling på Dembélé.

Dramaen var også nok til at få Real Madrid-legenden Roberto Carlos til at deltage i debatten, da han deltog i debatten på Twitter.

“Jeg er sikker på, at dommeren får en kamp i weekenden igen som en præmie efter i dag (i går, red.),” skrev Roberto Carlos på Twitter.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afslører: Hvem er bedst af Messi og Ronaldo?

Der var dog mange Barcelona-fans, der var hurtige til at kommentere på Roberto Carlos’ opslag på Twitter. De var flittige til at dele de momenter, hvor man mener, at Real Madrid har fået nogle kontroversielle kendelser tildelt.