Hvis du spørger Robin van Persie, så mener han, at der er behov for, at Harry Maguire får forbedret sin fordeling af bolden bagfra i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Solskjær kan være rolig: Det koster ham ikke jobbet

Maguire startede på banen for De Røde Djævle onsdag aften, hvor de spillede mod Istanbul Basaksehir i Champions League. Her blev det til endnu et ydmygende nederlag for Manchester-klubben, der tabte 2-1.

Han har haft svært ved at levere konsistente præstationer for Manchester United hidtil i denne sæson. Det følger efter en sommer, hvor han også løb ind i juridiske problemer i Grækenland.

Van Persie mener, at Haguire er nødt til at styrke sit spil, når det kommer til at finde sine holdkammerater fra forsvaret.

Maguire skal være bedre

Efter onsdagens nederlag udtalte Robin van Persie sig til BT Sport: “Alle taler om, hvor fantastisk Maguire er på bolden, men indtil videre har han ikke være fantastisk på bolden fremad med sine afleveringer, men det er ikke kun hans skyld.”

“Samlet set er holdet i nogle situationer ikke godt nok positioneret. Du ser Fred påtage sig bolden fra centerback-pladserne. Det skal han ikke det gøre. Det skal Maguire gøre. Han skal spille i en zone højere oppe på banen, hvor det er sværere at spille, men det giver spillerne flere muligheder.”

“Offensive spillere skal spille så højt på banen som muligt. Det fungerer ikke, fordi placeringen af spillerne ikke er korrekt.”

Den 27-årige Maguire er startet inde i alle seks Manchester United-kampe i Premier League hidtil i denne sæson. I disse kampe har han formået at score et enkelt mål for Ole Gunnar Solskjærs hold.

Van Persie fortsatte: “På banen mener jeg, at han kunne bringe mere til holdet defensivt, men især med bolden, fordi alle talte om, hvor dygtig han er med bolden.”

“Det er ikke kun op til ham, da man skal skabe plads til hinanden. Han burde få muligheder på midtbanen fra de offensive spillere. Giver de ham nok muligheder?”

“Nogle gange fungerer det. Man kunne se, at midtbanespillerne fandt de offensive spillere, men det er ikke konsistent nok i øjeblikket. Du skal altid have dine løb bagud, du skal altid have dybde i dit spil, og ingen af delene er tilfældet.”

Manchester United sigter efter at vende tilbage med en sejr i deres kommende Premier League-opgør, hvor de møder Everton på udebane lørdag.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt sammenlignet med Iniesta og Xavi

Deres seneste opgør i Premier League tabte de 1-0 til Arsenal, hvilket har efterladt dem på en 15. plads i tabellen.