Chelsea-ejer Roman Abramovich har angiveligt besluttet, at han personligt vil stå i spidsen i kampen om at sikre Romelu Lukakus underskrift til sommer.

LÆS OGSÅ: PSG-boss afviser Pochettino-rygter

Angriberen forlod Stamford Bridge i 2014, efter at have spillet blot 15 kampe for Chelsea i løbet af tre år, hvori han ingen mål havde scoret. I Serie A forholder det sig dog anderledes, da han i sidste sæson leverede intet mindre end 24 mål i Serie A for Inter.

Inters økonomiske situation er dog ikke den bedste, ligesom de også er på udkig efter en ny træner. Derfor har Lukaku i lang tid været rygtet væk fra den italienske storklub i sommerens transfervindue.

Ifølge flere italienske medier, er Nerazzurri ikke villige til at give slip på Lukaku, hvorfor de end ikke vil lytte på bud. Ifølge Eurosport er Abramovich dog villig til at tage kampen op, da han er meget ivrig efter at bringe ham tilbage til London.

Det forventes, at Simone Inzaghi overtager trænersædet efter Conte, og han skulle være meget indstillet på at holde på Lukaku. Inters ustabile økonomi kan dog friste hovedpersonen til at vende tilbage til Chelsea, hvor lønnen næppe bliver et problem.

Chelsea er dog ikke ene om at have en interesse for Lukaku. Det siges, at Manchester City også er interesserede i at hente ham til Premier League. De er nemlig på udkig efter en afløser for Sergio Agüero, der netop er blevet præsenteret som ny spiller i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Officielt: Real Madrid henter Ancelotti

Lukakus nuværende kontrakt med Inter løber i yderligere tre år. I sin tid i klubben er det blevet til 64 mål i 95 kampe for de italienske mestre.