Cristiano Ronaldo er på nuværende tidspunkt ikke til salg. Det er flere gange blevet slået fast. For nylig er det igen blevet slået fast af Pavel Nedved, der er bestyrelsesmedlem i Torino-klubben. Spørgsmålet er dog, om det er et standpunkt, som de står fuldt og fast ved.

LÆS OGSÅ: Tidl. sportsdirektør: Manchester United var tæt på at hente Watford-angriber

De har nemlig fortsat et stort ønske om at bringe Paul Pogba tilbage fra Manchester United. Rent økonomisk kan det dog ikke lade sig gøre, hvis de fortsat har Cristiano Ronaldo i truppen, oplyser Fabrizio Romano. Dette handler naturligvis om, at den portugisiske stjerne er en meget løntung spiller – og det samme er Paul Pogba.

Af denne grund har Juventus ganske enkelt ikke plads i lønbudgettet til begge spillere.

“Juventus’ store drøm er stadig Pogba. Det har det altid været. De prøvede sidste sommer, men så ramte corona. Men han er stadig deres drømmespiller, og vi må se, hvad der sker,” siger Romano i sin egen Here We Go-podcast, og fortsætter:

“Men sælger de Ronaldo, vil det være nøglen til at hente Pogba. Gør de ikke det, så bliver det ikke nemt for dem,” lyder det også fra den anerkendte transferekspert.

LÆS OGSÅ: Brandon Williams i problemer med politiet

Til sommer vil begge stjerner have et år tilbage af deres kontrakter med henholdsvis Manchester United og Juventus. Hvis de skal sælges til en fornuftig sum penge, skal et salg derfor sandsynligvis ske til sommer.