FC Barcelona måtte nøjes med et enkelt point mod Benfica. Derfor har de sandsynligvis brug for en sejr mod Bayern München.

Hvis det var lykkedes FC Barcelona at vinde over Benfica tirsdag aften, ville de have sikret sig yderligere avancement i Champions League.

LÆS OGSÅ: Braithwaite: ‘Jeg får en rigtig stor rolle’

Sådan gik det dog ikke til, da Barcelona fik besøg af den portugisiske klub på Camp Nou. I stedet måtte de forlade banen med et resultat på 0-0 og et enkelt point til stillingen.

Det betyder, at den catalanske klub er to point foran Benfica forud for sidste spillerunde. Her står Barcelona dog overfor Bayern München, mens Benfica skal spille mod Dynamo Kiev.

Hvis Benfica sikre sig tre point i den kommende kamp, er Barcelona også nødt til at besejre Bayern. Spørger man Ronald Araujo bliver det svært, men ikke umuligt at vinde over den tyske storklub.

“Det giver en bitter smag i munden, fordi vi ønskede at afgøre det på hjemmebane. Det forbliver åbent mod Bayern, hvilket er en kompliceret kamp, men det er ikke umuligt,” sagde han ifølge Marca efter tirsdagens kamp.

Barcelona-stopperen lagde dog ikke skjul på, at de sagtens kunne have sikret sig avancement tirsdag aften. Det eneste, der manglede, var mere effektivitet foran målet.

“Vi manglede bare målet, for vi spillede en god kamp. Attituden var rigtig god og vi formåede at levere nogle gode kontraangreb. Vi manglede målet, der ville have været nøglen for at avancere fra gruppespillet,” lød det fra ham.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic med godt råd til Manchester United-spillerne

Bayern München har allerede sikret sig førstepladsen, da de har scoret det maksimale antal point. Derfor har de heller ikke brug for et bestemt resultat i kampen mod Barcelona.