Barcelona-manager Ronald Koeman lagde ikke skjul på, at han ønskede at hente en ny spiller til klubben i transfervinduet, som netop er afsluttet.

LÆS OGSÅ: Nyheder fra Barcelonas træningsbane: Duo trænede med igen

Han har bekræftet, at han har fortalt klubben, at han ønskede at signe en spiller, som ville forstærke klubben i den anden halvdel af sæsonen. Han lagde heller ikke skjul på, at det var forsvaret, han ønskede at forstærke, hvor man blev kædet sammen med Eric García fra Manchester City.

“Jeg fortalte klubben, at jeg havde brug for at signe en ny spiller, men jeg respekterer beslutningen. Jeg snakker ikke om fortiden. Jeg snakkede kort med den, men jeg respekterer beslutningen fra klubben, for vi har økonomiske problemer.”

Han fortæller dog efterfølgende, at det havde været rart, hvis man havde hentet García, da man nu kan mærke, at man er hårdt ramt i bagerste geled, hvor man har oplevet en del skader.

“Vi har dog ikke haft heldet med os, så vi har oplevet, at flere er blevet skadet, og at vi mangler forsvarsspillere. Vi har ikke forberedt os godt nok, så vi lever ikke op til niveau i forsvarsspillet,” siger han ifølge Marca.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han kunne ligeså bekræfte, at Ronald Araujo ikke kommer i spil i morgen, når FC Barcelona tørner sammen med Alavés.