Ifølge det spanske medie Marca, har Ronald Koeman givet udtryk for, at han ikke er tilfreds med det niveau, som den unge Francisco Trincao har vist i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Potentielt chokskifte: Liverpool overvejer at hente Arsenal-reserve

Faktisk skriver mediet, at den hollandske træner ikke er tilfreds med nogen af de spillere, der kom til i starten af 2020/21-sæsonen, foruden Pedri. Den unge Trincao fik igen muligheden for at bevise sit værd i opgøret mod Rayo Vallecano, men igen spildte han sin chance.

Han fik ellers lov at være blandt de 11 spillere, der startede på banen. Da det ikke lykkedes for ham at få indflydelse på kampen, blev han pillet ud af Ronald Koeman.

Ifølge Catalunya Radios Tot Costa-program, trak Koeman spilleren til side efter kampen på Cornella. Da han igen fik chancen for at bevise sit værd, spildte han igen sin chance på Vallecas. Det har medført, at den hollandske træner har bedt spilleren om at være mere modig og kreativ med bolden, end det han har bevist indtil nu.

LÆS OGSÅ: Lingard forklarer: Derfor valgte jeg West Ham

Den portugisiske winger blev hentet til FC Barcelona fra Braga sidste sommer. Her blev der betalt intet mindre end 30 millioner euro for ham. Indtil videre er det dog ikke lykkedes for ham at bevise, at han er pengene værd.