Efter 0-2-sejren ude over Osasuna erkendte Ronald Koeman overfor pressen, at holdets præstation godt kunne have været bedre. Han sagde dog også, at han syntes, at sejren var fortjent. Ligeledes gav han også den unge Ilaix Moriba rosende ord med på vejen.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola udtaler sig om Barca-kaos

“Vi har brug for at fortsætte med at vinde. Vi spillede ikke vores bedste kamp, men vi gjorde det godt og fortjente sejren. Jeg er meget glad, for vores stime af sejre betyder meget. Vi håber vi kan fortsætte af samme gode vej,” sagde den hollandske Barca-træner, og fortsatte:

“Vi brugte mange kræfter og er meget trætte, men vi spillede en seriøs kamp og fik scoret to flotte mål.”

Dernæst kom han også ind på, at han fortsat er af den opfattelse, at ligaen vil være åben til det sidste, da de har hentet point på Atletico Madrid.

“Det er vigtigt hvad vi har præsteret i de seneste 14 eller 15 kampe. Vi har mindsket afstanden til Atlético og med det resultat vi fik i aften, vil ligaen være åben til det sidste,” sagde Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Ronald Koeman på fyringsrygterne

FC Barcelona skal i aktion igen på onsdag, hvor de skal forsøge at lave et comeback mod Paris Saint-Germain i Champions League. Kampen bliver spillet kl. 21.00. Det er dog noget af en opgave, de står over for, da de tabte første kamp 1-4 til PSG.