Ronald Koeman har på et pressemøde forud for det kommende opgør mod Paris Saint-Germain i Champions League udtalt sig. Her skal Barca forsøge at komme tilbage, efter at have tabt første kamp 4-1.

LÆS OGSÅ: Positiv De Jong: “Han er en af de bedste i verden”

Den hollandske Barca-træner er ganske udmærket klar over, at det ikke bliver en let kamp. Han lagde dog vægt på, at de også var i stand til at kæmpe sig tilbage i andet opgør mod Sevilla i Copa del Rey, hvor de også tabte det første opgør.

“Jeg håber, at det bliver anderledes, end i den første kamp, og det vil afhænge af, hvordan kampen starter, om energien, vi sætter ind på at gøre det svært for modstanderne,” sagde Ronald Koeman på pressemødet forud for Champions League-kampen.

“De var meget kliniske i den første kamp og det er vi nødt til at være i denne kamp. Vi er et hold, der altid kan skabe chancer. Hvis vi er kliniske, så er intet umuligt.”

“Jeg mener, at vi havde gode øjeblikke i den første kampe. Dertil har Sevilla-sejren i Copa del Rey givet os selvtillid, selvom vi ikke kan sammenligne vores Sevilla-comeback med denne kamp.”

LÆS OGSÅ: Han er Joan Laportas næste mål

“PSG er stærke og ønsker at vinde Champions league. Vi skal levere en komplet præstation, hvis vi skal være i stand til at komme tilbage.”