På sit pressemøde forud for opgøret mod Osasunsa i den spanske La Liga, glædede Ronald Koeman sig over, at der er en god stemning på holdet. Samtidig understregede han også, at der er et stærkt sammenhold i truppen.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi er tæt på at blive i Barcelona

“Jeg er meget glad og stolt over den stemning, der er i truppen. Spillerne tror på dem selv og det vigtige er, at de står sammen som de gør i øjeblikket. Jeg er meget glad for at se den måde spillerne fejrede målene på forleden, også sammen med reserverne, da vi gik videre til pokalfinalen. Man kan tydeligt mærke, at folk er mere glade og tilfredse nu, efter en svær periode,” sagde den hollandske træner.

Han kom selvfølgelig også ind på selve kampen mod Osasuna, som han beskriver som en meget vigtig kamp, da der søndag spilles en kamp mellem Atlético Madrid og Real Madrid, hvor der er sikkerhed for, at der bliver tabt point. Det vil FC Barcelona naturligvis gerne lukrere på.

“Det er en meget vigtig kamp for os, for på søndag er der en kamp mellem Atlético Madrid og Real Madrid, hvor der 100% sikkert vil blive tabt point. Det vigtige for os er at vinde i morgen, men det bliver svært som altid på Osasunas hjemmebane,” sagde Ronald Koeman.

Derudover kom han også kort ind på opgøret mod PSG, da han af den fremmødte presse blev spurgt om denne kamp.

LÆS OGSÅ: Barca-talent bliver belønnet: Forfremmes til førsteholdet

“Vi tænker ikke på denne kamp endnu, men det er klart, at de seneste resultater har givet os blod på tanden. Kampen er dog først på onsdag og nu gælder det om at tage en kamp ad gangen,” lød det fra Barca-træneren.