Ronald Koeman mener ikke, at det kan kræves af Barcelona, at de løber med sejren i dette års Champions League.

På trods af et utal af rygter om en fyring, er det fortsat hollandske Ronald Koeman, der står i spidsen for Barcelona-mandskabet.

LÆS OGSÅ: Medie: FC København vil hente Barcelona-spiller

Havde klubbens ledelse håbet på, at han ville vende tilbage fra sin karantæne med store ambitioner, er det dog ikke tilfældet. Hollænderen mener nemlig ikke, at man kan kræve af Barcelona, at de vinder Champions League.

“Om vi kan konkurrere om Champions League? Konkurrere, ja. Men det kan ikke kræves, at vi vinde Champions League,” sagde Ronald Koeman på sit pressemøde forud for onsdagens kamp mod Dynamo Kiev.

“At få de skadede spillere tilbage vil hjælpe os. Dem, der er kommet tilbage igen, er endnu ikke på deres højeste niveau, men de er på rette vej,” lød det også fra den 58-årige hollænder.

Det er ikke første gang, at Ronald Koeman taler åbent om, at han ikke ser sit eget hold som en seriøs kandidat til at vinde Champions League-titlen i denne sæson.

På nuværende tidspunkt er Barcelona da også at vinde nederst i Gruppe E, da de har tabt begge deres kampe. Det betyder, at de endnu ikke har sikret sig et eneste point i kampen om yderligere avancement i den prestigefyldte turnering.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-truppen til Dynamo Kiev-opgør

Skulle det ske, at Barcelona taber onsdagens kamp mod Kiev, vil det skabe stor tvivl om deres muligheder for at avancere fra gruppen, hvilket vil resultere i katastrofale økonomiske konsekvenser for Barca.