Det ser ud til, at Ronald Koeman forsøger at lægge pres på Barcelona. Der er mange rygter om, at han ikke vil være træner i Barca i næste år. Nu tyder det på, at han gerne vil have et klart svar om sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber viser interesse i Barca-keeper

Det spanske medie Sport skriver, at han fortsat har et år tilbage af sin aftale. Det er dog ikke sikkert, at han selv har lyst til at blive i klubben. Han har nemlig udtalt, at han ikke føler, at han tillid og støtte fra ledelsen i øjeblikket.

Det er naturligvis noget af en udmelding at komme med, når der er rygter om, at han bliver udskiftet efter denne sæson. Det betyder også, at der snart skal træffes en beslutning, da rygterne ellers blot vil blive mere intensiveret.

Den ideelle situation for ham vil naturligvis være, at klubben forpligter sig til at hente hans transfermål og forlænger hans kontrakt. Som situationen ser ud nu, er det dog slet ikke sikkert, at han faktisk ender med at få forlænget sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Mascherano: Han ville være en fremragende signing for Barcelona

Ifølge Koeman selv, har han dog ikke nogen intentioner om at forlade klubben selv. Hvis Barca har intentioner om at udskifte ham til sommer, bliver de derfor nødt til at fyre ham.