Ronald Koeman var godt tilfreds med, at FC Barcelona formåede at vende 2-0 til en sejr på 5-3 i gårsdagens Copa del Rey-opgør mod Granada, men smilet forsvandt på det efterfølgende pressemøde, hvor han kom op i det røde felt.

LÆS OGSÅ: Angel Di Maria om Messi: “Der er en stor chance”

Barcelona-manageren holdt nemlig ikke igen, da han blevt spurgt til Angel Di Marias udtalelse, som han kom med for et par dage siden, hvor Paris Saint-Germain-spilleren gav udtryk for, at der var gode chancer for, at Lionel Messi ville rykke til Parc des Princes til sommer.

“Det er respektløst, i mine øjne. Det kan være forkert, når nogen siger sådan noget. Det er ikke fair. Jeg synes ikke, at det viser respekt overfor Barça at tale sådan om en af vores spillere. Der er så mange fra PSG, der taler meget om Leo (Messi, red.), som spiller for Barça. I øvrigt skal vi også snart spille mod dem,” sagde Ronald Koeman ifølge Goal.

Barcelona tørner sammen med netop Paris Saint-Germain i Champions League, når de to mandskaber mødes den 16. februar.

Barcelona opgav ikke håbet

Som tidligere nævnt, var Barcelona bagud med 2-0 indtil få minutter før slutfløjt. Det fik mål af Antoine Griezmann og Jordi Alba dog lavet om på, hvorfor de formåede at få vendt kampen på hovedet.

Det betød, at kampen skulle ud i forlænget spilletid, hvor Barcelona endte med at vinde 5-3. Det var utrolig fodbold, mener Ronald Koeman, som var glad for at se holdets reaktion.

“Det var utroligt. Utrolig fodbold. Jeg synes, at vi gjorde det godt. Vi havde chancerne til at vinde kampen tidligere. Det var en stor præstation af holdet. Vi scorede to mål i de sidste fem minutter af anden halvleg. Og den forlængede spilletid var utrolig. Det første, der falder i øjnene, er holdets mentalitet. Vi gav aldrig op,” lød det fra en glad Koeman.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-profil: Bartomeu har prostitueret klubben

Sejren betyder, at Barcelona sikrede sig avancement i Copa del Rey og er klar til semifinalen.