Lionel Messi spillede en rigtig god kamp mod Huesca i La Liga. Han bidragede ikke blot med to mål, men leverede generelt en fremragende præstation. Derfor fik han naturligvis også ros af den hollandske FC Barcelona-træner, Ronald Koeman, efter kampen.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis kongekasse sikrede ham endnu en rekord

Ronald Koeman holdt sig bestemt ikke tilbage, da han roste den argentinske stjerne efter kampen mod Huesca. Ikke blot med, at han roste hans præstation i selve kampen, pegede han faktisk også på Lionel Messi som værende den vigtigste spiller i hele FC Barcelonas historie.

“Messi viste igen, at han er den bedste. Hans første mål var fantastisk. Han fortjener at være betydningsfuld for dette hold. Det er ikke så meget mere at sige. Han har holdt dette niveau i mange år og i mange kampe. Han er den vigtigste spiller i klubbens historie og heldigvis har vi ham endnu,” lød det fra den hollandske træner.

LÆS OGSÅ: Diego Simeone holder øje med Barca: “Så du dem i Paris?”

Ikke nok med, at Lionel Messi spillede en god kamp, hvor han scorede to mål, så satte han også to nye rekorder. Først og fremmest satte han rekord for flest antal kampe spillet for FC Barcelonas førstehold. Dernæst satte han også rekord for ved at have scoret mere end 20 mål i 13 sæsoner i streg i La Liga.