På mandagens pressemøde gav Ronald Koeman rosende ord med på vejen til den franske angriber Ousmane Dembélé. Det er især hans attitude, de får ros af den hollandske Barca-træner.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand om udlejet United-spiller: Han har ingen fremtid i United

I de seneste uger har Dembélé præsteret et meget vedvarende niveau, hvilket er noget, der har manglet i hans spil i lang tid. Ifølge den hollandske træner er hans fremskridt på det seneste et resultat af hårdt arbejde.

“Meget af Dembélés forandring skyldes spilleren,” sagde Ronald Koeman på mandagens pressemøde ifølge det spanske medie Marca.

“Det er ham, der skal arbejde hårdt, og det har han gjort. Det er vigtigt at være både fysisk og mentalt stærkt, for at kunne imødekomme det pres, der er her.”

“Træneren skal forsøge at skabe en god atmosfære blandt truppen og organisere de rette træningssessioner.”

“Fysisk er Dembélé ikke den eneste, der har forbedret sig. Det er vigtigt med hensyn til at have kvalitet.”

Det er svært at være uenig med Ronald Koeman, når han udtaler, at det kun er Ousmane Dembélé, der har udviklet sig. I løbet af det seneste stykke tid er der flere Barca-spillere, der er begyndt at vise sig fra sin bedste siden, som følge af den hollandske træners tilgang.

LÆS OGSÅ: Dembélé forud for Champions League-opgør: Dufter af revanche

Dembélé vil være en del af truppen, når FC Barcelona skal spille mod Paris Saint-Germain i Champions League, hvor han skal hjælpe blandt andet Lionel Messi med at vinde over en PSG-trup, der er ramt af flere skader.