Søndag eftermiddag spiller FC Barcelona mod Elche. Forud for kampen, har Ronald Koeman lørdag afholdt et pressemøde. I denne forbindelse har han udtalt sig om en lang række emner.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har brugt over 150 millioner kroner på de seneste tre trænere

Han blev blandt andet stillet spørgsmål i relation til Antoine Griezmann, da journalisterne ønskede at vide, om man burde kunne forvente mere af Griezmann, end hvad han leverer nu.

Ronald Koeman mener dog ikke, at der skal lægges mere pres på den franske stjerne. Faktisk er han af den opfattelse, at han altid kæmper for holdet, og at han har spillet godt i de seneste kampe.

Hertil fremhævede han også, at det var Greizmann, der scorede to mål i Super Cup-finalen, og i forlængelse af dette kom han ind på, at der også er andre spillere i truppen, der skal score. Det er ikke kun et job for Griezmann, mener han.

“Vi skal ikke lægge mere pres på ham, for han kæmper altid for holdet. Han har spillet godt i de seneste kampe og scorede to mål i Supercup finalen. Der er også andre spillere der skal score, ikke bare Griezmann. Vi har Dembélé, Trincao, Braithwaite. Alle skal træde et skridt frem,” udtalte den hollandske FC Barcelona-træner på pressemødet lørdag.

Derudover kom han også kort ind på, hvorvidt den unge Junior Firpo er på vej væk fra Barca.

LÆS OGSÅ: Fernandes forsvarer Liverpool: “Jeg synes ikke, at Liverpool spiller dårligt”

“Det er op til ham selv. Han har udfyldt sin rolle og fået sine minutter, men alle unge spillere må overveje, hvad de vil. Vi kan ikke sende alle vores spillere væk, for vi har brug for dem til de kampe der venter,” sagde Koeman i denne forbindelse.