FC Barcelona-træner Ronald Koeman har efter sigende intentioner om at give den 19-årige Nico Gonzalez sin debut på førsteholdet i den kommende venskabskamp mod Segunda Division-holdet Gimnastic de Tarragona.

LÆS OGSÅ: Forlængelse med Moriba er ‘langt væk’: Fortsætter med straffe ham

Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.

Riqui Puig ser fortsat ikke ud til at være blandt Koemans favoritter. Derudover er Ilaix Moriba blevet rykket ned på U19-holdet, indtil han har underskrevet en ny kontrakt. Derfor ønsker Koeman angiveligt at se, hvorvidt Nico Gonzalez kan tage deres plads.

Den 19-årige midtbanespiller, der for nylig skrev under på en ny kontrakt med Camp Nou-klubben, der løber frem til 2024, har en frikøbsklausul på 500 millioner euro. Det vidner om, at klubben har tiltro til, at han kan blive en af klubbens helt store stjerner.

Det vil være vitalt for Koeman at få mere dybde på den centrale midtbane i den kommende sæson. Som angivet herover, er der ikke meget, der tyder på, at der bliver meget spilletid til hverken Moriba eller Puig.

Ikke nok med det, så forsøger Barcelona også aktivt at skille sig af med både Miralem Pjanic og Philippe Coutinho denne sommer. Det gør de naturligvis med henblik på at nedbringe de samlede lønomkostninger, hvilket er afgørende for den spanske klub.

LÆS OGSÅ: Topagent presser på: Vil hente Braithwaite til denne klub

Derfor har Ronald Koeman kun Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri, og Sergi Roberto at trække på til midtbanen. Sidstnævnte er endda også blevet kædet sammen med et skifte væk fra den spanske klub.