Ronald Koeman kunne til dagens pressemøde komme ind på Barcelonas svære kampprogram, hvor man har spillet mange udekampe. De står dog over for at skulle spille mange kampe hjemme, men det har været svært at spille i Barcelona med det pressede kampprogram.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

De har dog alligvel formået at spille sig til en Copa del Rey-semifinale, hvorfor man har spillet flere kampe end andre hold. Det er heller ikke alle kampe, de fik lukket i den ordinære spilletid, hvorfor han har fået endnu flere minutter i benene.

“Det er en svær periode med mange kampe, fire der gik i forlænget spilletid og mange på udebane med mange rejser og hvor vi er hjemme meget sent. Holdet har det godt og har fået rystet Granada-kampen af sig så de er klar til en ny opgave i morgen, men jeg ved ikke, hvem der starter – det ser vi på i morgen.”

Ronald Koeman kunne også kommentere på Piqués dommer-udtalelser, samt Lionel Messis fremtid i FC Barcelona.

“Det er hans udtalelse og ansvar. Han sagde, hvad han følte. Jeg var her ikke tidligere så jeg kan ikke kommentere på det. Jeg kan kun kommentere på det i den tid, hvor jeg har været her og det er sandt, at vi ikke har haft heldet på vores side omkring dommerne.”

“Messi beslutter selv sin fremtid. Som træner ønsker jeg, at han bliver her i mange år. Han giver os meget og han har en masse energi til at hjælpe holdet.”

Han snakkede slutteligt om Sergi Roberto, som igen er blevet skadet. Og han lægger ikke skjul på, at det kommer til at kunne mærkes i klubben.

LÆS OGSÅ: Messis indleder klagesag mod Barca: Han mistænker fem personer for lækket

“Robertos skade et et hårdt slag for os. I pausen af kampen mod Granada spurgte jeg om han var okay, og det var han. Otte minutter inde i anden halvleg kom han så til skade. Han er ikke med mod PSG i den første kamp.”