Cristiano Ronaldo nærmer sig sit sidste år som Juventus-spiller. Hans nuværende kontrakt med Serie A-klubben står nemlig til at udløbe til næste sommer. Om lidt over et år kan han derfor være fortid i den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Avis: Tommy Bechmann vil være SE-sportschef

Til trods for, at der ikke er lang tid tilbage af hans kontrakt, har Juventus dog ikke i sinde at starte nye forhandlinger med den 36-årige Cristiano Ronaldo på nuværende tidspunkt. Det har sportsdirektør Fabio Paratici gjort klart.

“Heldigvis er der et år mere tilbage af hans kontrakt, så vi har tid til at tage en snak med ham. Men lad os sige det sådan, at det ikke er på dagsordenen lige nu,” lød det fra Fabio Paratici til Sky Sport Italia, som han fulgte op med:

“Cristiano har karrieren i sine egne hænder. Med de største verdensstjerner ved man, at de selv beslutter, hvornår de vil videre til en ny udfordring, og så må man respektere den beslutning.”

“Vi skal finde ud af, hvordan han har det i forhold til at fortsætte eller ej, når hans kontrakt udløber.”

LÆS OGSÅ: Første gang i 15 år: Messi og Ronaldo ude

Ronaldo blev hentet til Juventus fra Real Madrid i 2018. Siden da er det blevet til 121 kampe for den portugisiske stjerne, hvori han har bidraget med 92 mål og 22 oplæg.