Cristiano Ronaldo holder sig tilsyneladende ikke tilbage, hvis han gerne vil bringe nye spillere til Juventus. Han har nemlig selv grebet knoglen og ringet til Ivan Rakitic, som han ville bringe til Serie A-klubben.

LÆS OGSÅ: Nu gør Pjanic et salg lettere for Barcelona

Sådan gik det dog ikke, da Ivan Rakitic sidste år endte med at skifte fra Barcelona til Sevilla. Det er Ivan Rakitic selv, der har afsløret, at Cristiano Ronaldo ringede til ham, da han ville overtale ham til at skifte til Juventus.

“I sommeren 2019 ringede Cristiano til mig for personligt at foreslå, at jeg tog til Juventus. Han fortalte mig, at klubben også ville have mig, men handlen gik ikke igennem. Barcelona krævede 50 millioner euro, og det var for meget,” fortæller Ivan Rakitic til Football Italia ifølge CLBold.

Som tidligere angivet blev det dog ikke Juventus, der blev Rakitic’ næste destination. Derimod endte Barcelona med at sælge ham til La Liga-konkurrenterne fra Sevilla. Han blev dog solgt for markant mindre end 50 millioner euro. Faktisk blev han solgt for kun 1,5 millioner euro.

Til trods for, at Rakitic ikke endte med at blive solgt til Juventus, har han alligevel stor respekt for Cristiano Ronaldo. Faktisk går han så langt at sige, at han er en af de bedste nogensinde.

“Ronaldo er en af de bedste nogensinde. Man nyder virkelig at se ham og det, han præsterer i Juventus,” lyder det fra den nu 33-årige kroat.

LÆS OGSÅ: Bekræftet i retten: Bartomeu er skyldig

Rakitic fortæller intet om, hvorvidt han selv havde et ønske om at skifte til Juventus. Meget tyder dog på, at han ikke var afvisende overfor idéen, da de to klubber tilsyneladende forhandlede om en handel.