Cristiano Ronaldo har fået bragt sig selv i fedtefadet, da den portugisiske stjerne er mistænkt for at have overtrådt de italienske regler for coronavirus.

LÆS OGSÅ: Tidligere PSG-spiller: Messi skifter, fordi han vil vinde Champions League

Det er det italienske medie Corriere dello Sport, der skriver, at Ronaldo angiveligt har rejst på tværs af to regioner i Italien. Det er en direkte overtrædelse af de restriktioner, der på nuværende tidspunkt er gældende i Italien.

Det italienske medie skriver, at Cristiano Ronaldo og hans hustru Georginia brød reglerne, da de besluttede sig for at rejse på tværs af grænsen mellem regionerne Piemonte og Valle D’Aosta.

Dette skal de efter sigende have gjort for at fejre Georginias 27-års fødselsdag, hvilket de gjorde ved at tilbringe to dage på et hotel, som endda officielt holder lukket i øjeblikket. Her hyggede de sig blandt andet med at køre på snescooter.

Corriere dello Sport har skrevet, at parret ikke har fået en bøde for at overtræde reglerne. Det er dog ikke medierne, der har opsnappet historien. Derimod var det angiveligt Cristiano Ronaldo og hustruen, der afslørede sig selv på knap så kløgtig vis.

LÆS OGSÅ: Avis: Lerager på blokken i Premier League-klub

De valgte nemlig at dele en video på de sociale medier, som de dog meget hurtigt fik taget ned igen. Cristiano Ronaldo sad over, da Juventus onsdag spillede mod SPAL i Coppa Italia, hvor de vandt 4-0.