Der skal ikke herske tvivl om, at der er rigtig mange spekulationer om, hvordan Cristiano Ronaldos fremtid kommer til at se ud. Det skyldes særligt, at Juventus i de seneste uger er havnet helt ude på et sidespor.

LÆS OGSÅ: Er han færdig til sommer? Disse hold vil have Zidane

I de seneste par uger har han særligt været rygtet retur til Real Madrid. Den italienske avis La Gazzetta dello Sport skriver dog, at det ikke kan udelukkes, at han bliver i den italienske klub.

Efter sigende skulle han føle sig hjemme i klubben. Til trods for dette, har han dog i sinde at stille krav til klubben, hvis han skal blive, lyder det fra La Gazzetta dello Sport.

“Efter sæsonafslutningen vil den portugisiske mester spørge til klubbens planer,” skriver den italienske avis.

Hvad der menes med dette er, at han ønsker at have ‘bedre medspillere’ omkring sig, der ‘matcher ambitionerne i Juventus’, skriver avisen.

“Han ser tilbage på tiden med Karim Benzema med et nostalgisk blik. At have en hjælper ved sin side vil gøre ham glad. Eller i hvert fald en midtbanespiller, der formår at lægge brugbare afleveringer til ham,” skriver avisen også.

La Gazzetta dello Sport skriver dog også, at det endnu er uvist, hvad hhv. Real Madrid og Paris Saint-Germain har af planer til sommer. Ifølge mediet er det de to bedste bud på en ny arbejdsgiver for den portugisiske stjerne.

LÆS OGSÅ: Ledelsen er tilfredse: Ole Gunnar Solskjær får ny kontrakt

Af samme grund er det også fortsat alt for tideligt at sige, hvor Cristiano Ronaldo spiller i næste sæson. Det er næppe noget, der vil blive besluttet, før denne sæson er overstået.