Den tidligere Manchester United-spiller Wayne Rooney håber på, at han kan få lov til at beholde den udlånte Teden Mengi i Derby County i næste sæson. Det unge talent blev hentet af Rooney i januar, og siden da er det blevet til syv for den engelske klub. Fem du af de syv kampe startede han på banen.

LÆS OGSÅ: Solskjær afviser: Han kommer ikke til Manchester United

Han har klaret sig rigtig fint i den engelske klub, men han har dog ikke været helt vildt imponerende. Til trods for dette, har manager Wayne Rooney været ganske tilfreds med hans indsats. Som følge af dette, så ser han gerne, at han kan holde på ham i yderligere en sæson.

Dermed vil Teden Mengi også få muligheden for at udfolde sit potentiale på Pride Park i næste sæson:

“Han har været fremragende de gange han har spillet. Han kan både spille i en 3-backkæde og en 4-backkæde. Jeg har tillid til ham i begge systemer. Han her en ung spiller og jeg føler det er god erfaring for ham, også selvom han ikke spiller hver gang. At være på bænken og inde omkring holdet giver også noget. Der er et pres på ens skuldre i den situation, og det har han håndteret godt,” lød det fra Wayne Rooney.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-profil: Manchester United skal gøre alt for at hente City-stjerne

“Han vil komme til at spille flere kampe for os. Jeg håber han kan fortsætte her næste sæson. Han er gået fra U23-fodbold til kampe hvor der er masser på spil. Han får et godt antal minutter så det er en optimal situation for ham. Det er op til ham om han vil fortsætte hos os,” sagde han også.