Tottenham er fortsat at finde i toppen af Premier League, hvor de ligger med samme antal point som Liverpool. Sæsonen er dog langt fra færdig, og Roy Keane er blandt dem, der ikke tror på, at Spurs endnu er klar til at være en seriøs kandidat til titlen.

LÆS OGSÅ: Helt hold i isolation: Premier League-kamp kan blive udsat

Han forklarer, at han er af den opfattelse, at de er alt for afhængige af José Mourinho og Harry Kane. Det forklarede den faste kommentar live på Sky Sports 0-0-opgør mod de lokale rivaler fra Chelsea.

“Jeg synes ikke, Spurs har spillerne til at vinde titlen endnu. De har X-faktor i form af Mourinho og Kane, men jeg tvivler på, det er nok. De klarede lige akkurat skærene på Stamford Bridge,” sagde Roy Kean efter kampen på Sky Sports.

Han lægger dog ikke skjul på, at han stadig tror, at de kan få en rigtig god sæson, til trods for, at han ikke tror på, at de vil ende med at være at finde i den absolutte top af tabellen, når sæsonen er omme.

LÆS OGSÅ: FA Cup-udtrækning: Disse kampe skal spilles

“De var alt for afhængige af Kane, og når han har en stille dag som imod Chelsea, så byder Tottenham ikke på mange spillemæssige overraskelser. Jeg tror, de får en god sæson, men der er forskel på at have en god sæson og vinde mesterskabet,” rundede han af.