Dean Henderson har fået spilletid for Manchester United i deres seneste to kampe i Premier League, da David De Gea har siddet over.

LÆS OGSÅ: Medie: Ingen alvorlig skade til Marcus Rashford

Henderson formåede at holde buret rent i opgøret mod Crystal Palace i sidste uge, hvorefter han viste stor ro i Manchester Uniteds 2-0-sejr over Manchester City, hvor buret også blev holdt rent.

Henderson har dog kun haft samlet set fem optrædener i Premier League i denne sæson, mens den engelske keeper har fået spilletid i yderligere syv kampe i Cup-regi.

Manchester Uniteds foretrukne keeper er derfor fortsat David De Gea, men på det seneste har han dog kæmpet med sin form – det har han faktisk gjort de seneste par sæsoner. Derfor begynder der at blive stillet spørgsmålstegn ved den spanske keepers fremtid på Old Trafford.

Den tidligere kaptajn for De Røde Djævle, Roy Keane, mener at Henderson har en lys fremtid på Old Trafford. Det udtalte han til Sky Sports efter Hendersons flotte præstation i derby-opgøret mod Manchester City.

“Målmanden var fremragende,” sagde Roy Keane til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Solskjær om Rashford og Maguire: Det skal stoppe

“Ole brugte ordene ‘god tilstedeværelse omkring ham’. Det er, hvad alle de bedste målmænd har, og jeg tror, at denne gut har en stor chance for at blive en strålende målmand for Manchester United,” lød det også fra Roy Keane.