Roy Keane er ikke bleg for at gå til bekendelse, når det gælder Manchester United. Han har dog flere gange været ude med riven efter en håndfuld spillere, og blandt dem finder man David de Gea, som han nu fremhæver igen.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United-stjerne er højt på ønskelisten hos FC Barcelona

Han havde nemlig ikke det bedste look ved Evertons første mål, hvor han sender en ripost ud i fødderne på en Everton-spiller. Han har ikke vist sig fra sin bedste side i denne sæson, og det så man igen i Everton-opgøret, der endte med et 3-3-remis.

Keane mener dog fortsat, at Uniteds offensiv er god. Defensiven er dog langt fra på samme niveau, herunder målmanden.

“Manchester United befinder sig i en situation, hvor de kan score rigtig mange mål, men defensiven har mangler – især målmanden. Jeg er hvert fald ikke De Geas største fan,” siger Roy Keane til Sky Sports.

“Man vil gerne have, at ens målmand er modig, og det viste han ikke ved udligningsmålet. Det er ikke et godt tegn.”

LÆS OGSÅ: Jamie Carragher: Manchester United har ingen chance i titelkampen

Han kommenterede herefter på Ole Gunnar Solskjærs udtalelser om, at Manchester United ikke er en del af titelræset, som også Carragher var meget forbavset og rasende over, hvilket du kan læse mere om herover.

” Når jeg hører udtalelser fra Solskjær og ser de sidste præstationer, så tror de fomentlig ikke selv på, at de kan udfordre Manchester City,” lyder det fra Manchester United-legenden.