Efter at have vundet hele ni mesterskaber i streg, er det hele nu faldet fra hinanden for Celtic. Deres ærkerivaler fra Rangers har med Steven Gerrard i spidsen vundet mesterskabet i denne sæson, selvom der er flere runder tilbage. Ikke nok med det, så besluttede Celtic-manager Neil Lennon også at sige op i februar.

LÆS OGSÅ: United-talent venter på gennembrud: Skal diskutere endnu en lejeperiode

Men nu kan Celtic måske være på vej til at ansætte deres egen Premier League-legende som manager. Der er nemlig rygter om, at Roy Keane kan være på vej til klubben som træner. Han spillede selv den sidste halvdel af 2005/06-sæsonen for Celtic. Flere andre er blevet nævnt som potentielle kandidater, men Keane er dog favorit til at overtage sædet efter Lennon.

Det kan derfor sagtens ende med, at det er ham, der får jobbet. Hvis det ender med at være ham, der får jobbet, kan han ende med ikke at være den eneste tidligere Manchester United-spiller, der drager til Glasgow.

Efter sigende har han nemlig planer om at tage én af sine tidligere holdkammerater med. Det skriver mediet Football365, der skriver, at han vil hyre den tidligere midtbanekollega Nicky Butt som assistent. Han har i de seneste ni år været træner i Manchester United, men for få uger siden forlod han klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: AC Milan-stjerne skifter til Manchester United

Det er dog ikke blot Roy Keane, der nævnes som potentiel aftager til posten. Også de tidligere Premier League- managere Chris Wilder og Eddie Howe menes at være i spil til Celtic-stillingen.