Ifølge de to britiske medier The Sun og The Mirror er den walisiske landstræner Ryan Giggs blevet anholdt sent søndag aften, da han er mistænkt for et overfald i sit eget hjem.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Måske Pogba hører til på bænken

Det lokale politi i Greater Manchester har bekræftet, at de har anholdt en 48-årig mand som følge af husspektakler. Dertil har det walisiske fodboldforbund også bekræftet, at der har fundet “en påstået hændelse” sted omkring landstræneren.

“Fodboldforbundet er opmærksomme på en påstået hændelse, der involverer landstræner Ryan Giggs. Vi har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkter,” fortæller Wales’ fodboldforbund.

Tirsdag skulle Ryan Giggs have udtaget sin landsholdstrup til de kommende opgør i Nations League. Dette pressemøde er dog blevet aflyst.

På vegne af Ryan Giggs har en repræsentant afvist alle anklager. Repræsentanten fortæller, at landstræneren samarbejder frivilligt med politiet omkring episoden.

“Mr. Giggs benægter alle påstande om overfald mod ham. Han samarbejder med politiet og vil fortsætte med at hjælpe dem med deres igangværende efterforskning,” fortæller Ryan Giggs’ repræsentant til The Mirror.

LÆS OGSÅ: Tidligere Brøndby-træner: Pogba er ikke verdensklasse!

Både The Sun og The Mirror har rapporteret, at Ryan Giggs er blevet løsladt mod kaution.

I november skal Ryan Giggs’ Wales-trup spille mod USA i en venskabskamp, mens de skal møde Irland og Finland i Nations League.