Ryan Giggs troppede onsdag op i retten, hvilket har været en første for hans vedkommende, efter han blev anholdt for et overfald i november sidste år.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard afslører: Hvem er bedst af Messi og Ronaldo?

Den 47-årige Manchester United nægter sig fortsat skyldig i samtlige anklagepunkter, som han er blevet sigtet for, herunder voldelige adfærd over for en kvinde, som er i 30’erne, som han skulle have udsat for chikane, nedgørelse, ydmygelse, nedbrydning og misbrug fra december 2017 til december 2020, ifølge anklagen.

Det skriver Sky Sports

Han er dog også blevet anklaget i en anden sag om overfald på en kvinde i 20’erne, hvilket skulle have fundet sted i november 2020.

I England står det skrevet i adskillige medier, at misbruget, som havde foregået i tre år, skulle være begået mod Giggs’ ekskæreste Kate Greville, ligesom hendes lillesøster Emma var til stede, da overfalds-episoden udspillede sig i november 2020.

Han har nægtet sig skyldig i alle punkter, og skal derfor møde op i rette igen. Han kan krydse den 26. maj af i kalenderen, hvor han skal møde. Han har dog i sidste uge udsendt en erklæring og oplyste, at han havde tænkt sig at nægte sig skyldig i alle anklagepunkter.

LÆS OGSÅ: Barca har besluttet sig i forhold til Riqui Puigs fremtid

“Jeg vil erklære mig uskyldig i retten og ser frem til at få renset mit navn,” lød fra ifølge Sky fra Giggs.