Der er næppe nogen, der er i tvivl om, at Eriksen er en færdig mand i Inter. Klubbens ledelse har nemlig officielt meldt ud til offentligheden, at han skifter fra klubben – og sandsynligvis allerede i januar.

LÆS OGSÅ: United-fans er uenige: Skal man hente Thomas Tuchel til klubben?

Den danske midtbanespiller har været sat i forbindelse med en lang række klubber, hvoraf Manchester United er en af dem. Nu er der igen rygter om et sådant skifte, men denne gang skulle der være tale om en byttehandel med hollandske Donny van de Beek.

Efter sigende har Antonio Conte et ønske om at få fingrene i Van de Beek. I og med, at United har meldt ud, at de er interesseret i Eriksen, øjner klubben en mulighed, der kan gøre handlen en kende billigere. Det skriver det italienske medie Tuttosport.

Det selvsamme medie skriver også, at Van de Beek ikke er faldt til i United, efter at være skiftet til den engelske klub fra Ajax. Tuttosport skriver derfor også, at det ikke er en helt usandsynlig handel.

LÆS OGSÅ: Premier League-rival vil kapre United-transfer

Der er dog ikke blevet meldt noget ud fra officiel side, da hverken Manchester United eller Inter har givet udtryk for, at en sådan byttehandel være undervejs. Derfor kommer der sandsynligvis ikke mere info om dette, før i det kommende transfervindue.