Da Luis Suarez spillede i Liverpool, scorede han mål på samlebånd. Efterfølgende blev han solgt til FC Barcelona, hvorfra hans vej førte ham videre til Atletico Madrid, hvor han fortsat spiller i dag.

LÆS OGSÅ: Juventus-boss: Kritik af Ronaldo er ikke fair

Her har han været en af de klare årsager til, at Atletico Madrid er i en rigtig god position til at sikre sig, at de bliver spanske mestre. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at Atletico har været rigtig godt match for Suarez. Alligevel rygtes det, at deres samarbejde ender med at ophøre efter blot en enkelt sæson.

Liverpool har ikke været på samme høje niveau i Premier League i denne sæson, som de var sidste år. I sidste sæson var de nemlig et dominerende hold, der ikke lod meget stå i vejen for ultimativ succes.

I denne sæson har de blandt andet været præget af skader, hvilket har ødelagt meget for Klopps mandskab. Derfor skulle de også være på jagt efter forstærkninger i det kommende transfervindue.

Her har de tilsyneladende valgt at rette fokus mod Luis Suarez, som de, ifølge det spanske medie Fichajes, overvejer at hente tilbage til klubben.

LÆS OGSÅ: Paul Ince med opfordring: United bør hente City-stjerne

I denne sæson er det blevet til 19 mål i 25 La Liga-kampe for Atletico Madrid, hvilket vidner om, at den 34-årige stjerne bestemt ikke er færdig med at score mål, trods sin alder. I sin tid i Liverpool nåede han at score 82 mål i 133 kampe.