Der har i længere tid været rygter om Antoine Griezmanns fremtid, eftersom han ikke har præsteret, som forventet i Barca. En klub, der i længere tid har været beundrere af Griezmann, er Arsenal.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta er sikker: Han er topprioriteten

Faktisk skulle de beundre franskmanden så meget, at de nu har budt på ham. De er i skrivende stund på en 10. plads i Premier League, hvorfor det næppe er en attraktiv destination for Griezmann. Derfor er det heller ikke overraskende, at Arsenals bud, hvis de overhovedet har givet et, er blevet ‘mere end afvist’, ifølge mediet Dariogol.

Dog skriver mediet også, at Arsenal ikke har opgivet drømmen om at hente Griezmann, da de håber, at han vil blive vist udgangen i Barcelona på grund af ‘underpræstation’. Tilsyneladende skulle de have gjort det klart, at de vil stå klar med åbne arme.

“I Premier League har det været ingen ringere end Arsenal, der har gjort det klart, at hvis han vælger at forlade Barca til sommer, vil de vente på ham i London med åbne arme. Han har et tilbud på bordet, men i øjeblikket er det mere end afvist,” skriver mediet.

LÆS OGSÅ: Avis: Splittelse i Joan Laportas ledelse

Taget i betragtning af, at Arsenal sandsynligvis sælger Alexandre Lacazette til sommer, og den eneste grund til, at han valgte Arsenal i stedet for Atletico Madrid var fordi de havde transferforbud. Efter sigende har Arsenal tilbudt Lacazette til Barca.