Nu taler Kasper Schmeichel ud.

Der er løbet meget vand i åen siden Kasper Schmeichel byttede det engelske ud med det franske.

For efter flere år i den øvre halvdel af Premier League, så er bøtten vendt for Leicester.

Det sker i kølvandet på, at man i sommers skilte sig af med den danske landsholdsmålmand, der ellers på alle måder havde bidt sig fast på alles læber for hans fantastiske præstationer.

Han har nemlig været her, der og alle vegne for Leicester.

Men det er bestemt ikke kun på klubplan, at den danske målmand gør figur mellem stængerne.

Han har gennem en lang periode været fast mand, når landstræner Kasper Hjulmand skulle sætte navne på sine tropper.

Og denne landsholdsudtagelse var ingen undtagelse.

Her var den danske landsholdsprofil endnu engang blandt de udvalgte.

Og torsdag holdt landsholdet så pressemøde på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor de har været indlogeret i forbindelse med deres landholdssamling. 

Det betyder selvfølgelig ikke, at det var hele landsholdet, der dukkede op til dette pressemøde. Derimod var det Kasper Schmeichel og anfører Simon Kjær, der var til stede. 

Pressemødet blev afholdt i anledning af Danmarks EM-kvalifikationskamp, der spilles fredag aften i Parken. Her får Kasper Hjulmand og co. besøg af Nordirland. 

Og det primære fokus blandt de fremmødte journalister, da der blev stillet spørgsmål til Schmeichel var angående hans fremtid.

Det skyldes, at der på det seneste har været forlydender om, at han kan være fortid i Nice denne sommer. Selv siger han, at det ikke er noget, han gider at bruge sin energi på nu:

“Lige nu er mit fokus på Nordirland. Jeg bruger ikke energi på min fremtid. Hvad der sker efter landsholdssamlingen, må vi tage til den tid”, sagde Kasper Schmeichel torsdag ifølge Ekstra Bladet

Schmeichel forlod sidste år Leicester City i Premier League til fordel for at indgå en treårig aftale med Nice. Det betyder, at han og den sydfranske klub har papir på hinanden frem til sommeren 2025. 

Han fik ikke den bedste start i Ligue 1-klubben, hvor han havde flere præstationer under niveau. Dette ændrede sig i takt med, at sæsonen skred frem, og i slutningen af sæsonen fik han stor ros for sin indsats mellem stængerne.