På det seneste har der været mange rygter om, at Martin Braithwaite er på vej væk fra Barcelona. Sport skriver, at han nærmer sig et skifte til West Ham.

LÆS OGSÅ: Firpo udtrykker sin utilfredshed med Barcelona

Det er den catalanske avis Mundo Deportivo dog ikke helt enig i. Ifølge avisen har de nemlig kun én prioritet, da han ønsker at blive i klubben. Derfor har han også intentioner om at kæmpe for netop dette.

Ifølge Sport er Barcelona og West Ham tæt på at blive enige om en handel, der vil sende Braithwaite til London. Dog er West Ham endnu ikke nået til at forhandle med den 30-årige danske angriber – og det ser ud til, at de får svært ved at gøre ham tilfreds.

Skal man tro Mundo Deportivo, har Martin Braithwaite nemlig ingen intentioner om at forlade Barcelona. Derimod ønsker han at blive i klubben, som han har kontrakt med frem til 2024.

Avisen skriver også, at Martin Braithwaite vurderer, at Barcelona er det sted, hvor han bedst kan udvikle sig som spiller. Derfor er der ikke meget, der tyder på, at den danske landsholdsspiller har planer om at forlade den spanske klub denne sommer.

Til trods for, at det ikke blev til meget spilletid i anden halvdel af 2021/22-sæsonen, har Ronald Koeman fortsat stor tillid til Martin Braithwaite. Selvom han har det, vil hollænder dog ikke holde på ham for alt i verden. Derimod skulle han være klar til at slippe ham, hvis klubben kræver det.

Det kan meget vel ende med, at Koeman må slippe Braithwaite, da den spanske klub har brug for penge i kassen. Det bliver dog ikke let for Barcelona at sælge danskere denne sommer.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman roser ny Barca-spiller

Mundo Deportivo mener nemlig at vide, at han ikke er villig til at skifte til en hvilken som helst klub. Klubben skal ikke blot kunne præsentere et interessant sportsligt projekt, men også tilbyde ham en højere løn end Barcelona. Kan klubben ikke tilbyde ham dette, vil han hellere blive, hvor han er.