I længere tid har der været spekulationer om, hvorvidt Ronald Araujo har en fremtid i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Koeman fortæller Laporta, at han foretrækker U19-spiller over Riqui Puig

Nu ser det ud til, at der ikke længere er grund til spekulation. Ifølge Mundo Deportivo-journalisterne Gabriel Sans og Ferran Martinez har Barcelona nemlig besluttet at forlænge med Araujo.

Den unge forsvarer har fortsat kontrakt med den catalanske klub frem til 2023, men nu ønsker Barcelona dog at binde ham i længere tid. Klubben er ikke blot klar til at tilbyde ham en længere kontrakt, men vil også tilbyde ham en lønforhøjelse.

Ifølge Mundo Deportivo er Araujo dog ikke alene om at have gode udsigter til en snarlig lønforhøjelse. Pedri er også en spiller, som Barcelona ikke vil miste, hvorfor de vil gøre meget for at sikre, at han er tilfreds. Derfor vil han også blive tilbudt en lønforhøjelse.

På nuværende tidspunkt er Ronald Araujo bestemt ikke en af de bedst betalte spillere i klubben. Derfor bør der også være økonomisk råderum til at tilbyde ham en kontraktforlængelse, der ligeledes indebærer en lønforhøjelse.

Det vides dog ikke, hvor stor en lønforhøjelse, der vil blive tale om. Ifølge de to journalister er det desuden ikke Araujos forlængelse, der er i fokus på Camp Nou på nuværende tidspunkt. Derimod er der andre sager, der er vigtigere, hvorfor de vil blive behandlet først.

LÆS OGSÅ: Pres på Barcelona: Har kun en uge til at sikre Messis aftale

I sidste sæson var Araujo hyppigt brugt af Ronald Koeman, da han fik spilletid i 33 kampe for den catalanske klub. I disse 33 kampe bidrog han med to mål og et enkelt oplæg.