Der har i lang tid været rygter om, at han ville forlade Barcelona, men nu er han klar til at gå ned i løn, for at blive i klubben.

Ousmane Dembélé er villig til at gå ned i løn, hvis det kan sikre en forlængelse med FC Barcelona. Det rapporterer den pålidelige Mundo Deportivo-journalist Gabriel Sans.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente Tottenham-profil

I stedet for at blive aflønnet med en fast løn, vil den franske stjerne angiveligt indgå en aftale om aflønning i variabler. Det vil sandsynligvis være i form af diverse bonusser.

Angiveligt har den 24-årige franskmand ikke længere nogen tvivl om, at det er den rette beslutning at fortsætte i FC Barcelona.

Tidligere har der ellers været forlydender om, at hans agent har været sendt på arbejde, hvor han har forhørt sig om interessen i andre klubber. Hans agent skulle dog have accepteret Dembélés ønske om at blive i klubben.

Dembélé har bedt sin agent om at nå frem til en aftale, der vil gøre både ham og klubben tilfreds. Forhandlingerne skulle angiveligt være i de sidste faser, og kan potentielt være afsluttet inden udgangen af ​​november.

Ifølge Gabriel Sans vil han skrive under på en treårig kontrakt med option på yderligere et år. Han beretter desuden, at Dembélé føler, at han står i gæld til klubben, fordi de har støttet ham gennem hans skader.

LÆS OGSÅ: Inter vil bruge Christian Eriksen i byttehandel med målmand

Tirsdag aften gjorde Ousmane desuden comeback på banen. Han fik omtrent 30 minutter på banen i opgøret mod Dynamo Kiev, og formåede på denne tid at skabe et par gode chancer for sine holdkammerater.