FC Barcelona er hårdt ramt af skader for tiden, og nu er endnu en spiller blevet tilføjet til skadeslisten.

Den catalanske storklub har rigtig mange problemer med skader i truppen. I forvejen er et stort antal spillere ude med skader, og nu har Eric Garcia også meldt sig ind i klubben.

LÆS OGSÅ: Schmeichel langer ud efter United-duo: Hvad fanden laver de?

Den 20-årige forsvarer blev skiftet ud i pausen i 3-3-opgøret mod Celta Vigo, der blev spillet lørdag. Ifølge Barcelona skyldes udskiftningen, at han har pådraget sig en overbelastningsskade i læggen.

Det får dog ikke kun konsekvenser for Barcelona. Det har nemlig også betydet, at Eric Garcia har været nødt til at melde afbud til de kommende landskampe for Spanien.

Eric Garcia var dog bestemt ikke den eneste spiller, der måtte udgå med en skade i kampen mod Celta Vigo. Både Ansu Fati og Nico Gonzalez måtte nemlig også udgå med skader i lørdagens kamp.

FC Barcelonas skadesproblemer har været nærmest absurde i denne sæson. Efterhånden er der flere spillere, der har været skadet, end spillere, der ikke har været skadet i løbet af denne sæson.

Af denne grund skulle et af fokuspunkterne for Xavi også være at skifte ud i lægestaben, når han for alvor tager over som træner i den catalanske klub. Det skriver flere spanske medier.

Det gør han naturligvis med henblik på at komme de vedvarende problemer til livs. Flere gange har spillere f.eks. fået grønt lys af klubbens medicinske stab, hvorefter de kort tid efter er blevet skadet igen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City vil have Barca-stjerne i bytte for Sterling

Den 20-årige Eric Garcia har været på banen i 1.001 minutter på tværs af 12 kampe i denne sæson. Det svarer til, at han har spillet 83 minutter pr. kamp.