Martin Braithwaite havde en rigtig god periode i november og december, hvor han fik en del spilletid og kvitterede med flere scoringer. Her blev det også tydeligt, at Ronald Koeman udviste danskeren mere tillid.

LÆS OGSÅ: Michael Laudrup: Derfor bliver Messi ikke i Barca

Efterfølgende er det dog ikke gået helt så godt for den danske angriber, hvorfor trænerens tillid også har været nedadgående. I 2021 er han nemlig blevet degraderet til reserve, hvilket gør det svært for ham at have indflydelse på kampene, og dette kan ses på antallet af mål, han har scoret i 2021.

I løbet af de seneste 16 kampe, er det ikke blevet til mere end en enkelt scoring fra Braithwaite. Den kom, da han scorede til 0-2 i sidste minut af pokalkampen mod Cornellá. Inden dette mål skal man helt tilbage til den 23. december for at finde danskerens seneste scoring.

Braithwaites nuværende situation er et resultat af flere ting, hvilket bl.a. omfatter, at både Griezmann og Dembélé har vist fremskridt i 2021. De to spillere vil nemlig stå foran Braithwaite i køen, når formen er på plads. Hertil skal det tilføjes, at Trincao også har gjort det godt på det seneste.

LÆS OGSÅ: Abramovich vil hente Haaland: Så meget er han villig til at betale

Braithwaite er derfor bagerst i køen, når det kommer til spilletid, hvilket bestemt ikke blive lettere, når Ansu Fati i løbet af foråret er klar til at spille igen.