Manchester United har til hensigt at byde på Jadon Sancho til sommer, men det bliver ikke et bud i samme størrelsesorden som sidste sommer. Ifølge Eurosport har de i sinde at byde 50 millioner pund for Borussia Dortmund-angriberen.

LÆS OGSÅ: PSG-spiller indrømmer: Vi snakker meget om Messis ankomst

Den 20-årige stjerne var sat i kraftig forbindelse med et skifte til Old Trafford sidste år, hvor Ole Gunnar Solskjær var meget ivrig efter at tilføje angriberen til truppen til 2020/21-sæsonen.

På trods af interessen blev handlen dog aldrig til noget, da Dortmund nægtede at sænke deres pris på 100 millioner pund. Englænderne mente, at denne pris var for høj, hvorfor de besluttede at droppe handlen.

Deres beslutning om at droppe handlen, kan nu vise sig at have været et smart træk, da Bundesliga-klubben står over for økonomiske vanskeligheder, ligesom de også står til at gå glip af muligheden for at spille UCL-fodbold.

Derfor ønsker Manchester United at drage fordel af den tyske klubs nuværende situation, hvilket skulle være årsagen til, at de har intentioner om at byde på blot 50 millioner pund for Sancho til sommer.

Borussia Dortmund indtager på nuværende tidspunkt en sjetteplads i den tyske Bundesliga, hvorfor de vil have svært ved at holde på store talenter som Jadon Sancho, hvis ikke de sikrer sig en plads til Champions League i slutningen af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Medie: Milan og Arsenal får konkurrence fra Spurs i jagten om Barca-spiller

Manchester United var sidste sommer villige til at betale 80 millioner pund for den unge englænder, men grundet tyskernes situation har de valgt at sænke deres bud med hele 30 millioner pund.