Der er netop blevet valgt en ny præsident i FC Barcelona. I præsidentkampen har Lionel Messi været et stort samtaleemne, da alle præsidentkandidater ønskede at sikre sig, at Lionel Messi forlænger sin kontrakt til sommer.

LÆS OGSÅ: Ny Barca-præsident: Håber Messi er motiveret til at blive

Det er dog ikke alle FC Barcelona-medlemmer, der er enige med præsidentkandidaterne og den nye præsident. Faktisk er der næsten en tredjedel af klubbens medlemmer, der mener, at det ikke er essentielt, at Lionel Messi ender med at forlænge sin kontrakt.

Den catalanske tv-kanal TV3 lavede ikke blot en afstemning blandt Barcelona-medlemmerne om, hvem de havde stemt på. De lavede også en afstemning blandt medlemmerne om, hvad deres syn er på vigtigheden af Lionel Messis forlængelse.

Blandt de medlemmer, der svarede på afstemningen, sagde 65,7 procent, at Lionel Messis forlængelse er essentiel for klubben, mens 30,7 procent derimod mener, at det ikke er essentielt for klubben. Det skriver spanske Marca.

LÆS OGSÅ: Juventus-stjerne forbliver førsteprioritet for Barcelona

Lionel Messi har aldrig lagt skjul på, at der er flere faktorer, der har betydning for, om han ender med at forlænge med Barca eller ej. En af disse var, at det var den rette kandidat, der blev valgt. I og med, at han var med til at fejre, at Joan Laporta blev valgt som præsident, tyder det dog godt for Barca og de fans, der mener, at han er essentiel for klubben.