Når FC Barcelona søndag aften gæster Real Betis i Sevilla, vil de stå over for en række velkendte ansigter. Der er nemlig intet mindre end otte spillere i den nuværende trup for Real Betis, der har en fortid i FC Barcelona. De største profiler blandt de otte spillere, er hhv. Montoya, Bartra, Tello og Claudio Bravo.

LÆS OGSÅ: Kun én målmand har dårligere redningsprocent end De Gea

Det vidner også om, at de hos Real Betis er mere end glade for at aftage de spillere, som de i FC Barcelona ikke føler, at de har brug for. Der er da også en tradition for en livlig handel mellem de to klubber, hvilket derfor også giver et billede af, at de to klubber har en offensiv tilgang til spillet.

I den nuværende trup for Real Betis finder man både Claudio Bravo, Marc Bartra, Alex Moreno, Juan Miranda, Martín Montoya, Christian Tello og Rodri, der alle har en fortid for Barca. Det er ikke dem alle, der har spillet for førsteholdet, da et udpluk af dem har taget skiftet direkte fra ungdomsrækkerne.

Hertil kommer også Emerson, der er ejet af Barca, men i øjeblikket er lejet ud til Real Betis. Til trods for, at han er ejet af Barcelona, har han faktisk aldrig spillet en kamp i Barca-trøjen.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Koeman: Nu vil han væk fra FC Barcelona til sommer

Når de to spanske hold brager sammen søndag aften, bliver det dog uden Bravo og Bartra, da de begge sidder ude med skader.