Da FC Barcelona i sidste sæson annoncerede, at de havde købt Pedri fra Las Palmas, lød transfersummen på fem millioner euro plus variabler. Nu afslører Las Palmas’ præsident, at prisen på den spanske angriber samlet set kan løbe op i 35 millioner euro. Det svarer til 260 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City vil byde 850 millioner på Manchester Uniteds toptransfermål

Pedri er en af sæsonens helt store overraskelser, hvorfor rigtig mange Barca-fans er henrykte over, at det har været muligt at hente det store talent for en pris på blot fem millioner euro.

Foruden den oprindelige pris på fem millioner euro, er der dog også en række variabler. Disse variabler kan ende med at løbe op i mere, end hvad mange nok havde forventet, at de ville løbe op i. Det har Miguel Angel Ramírez, der er præsident for Las Palmas, gjort klart over for Radio Marca i går.

“Alle tror at vi solgte Pedri for 5 millioner, men vi har allerede modtaget 10 mere fra variablerne og det kan nå helt op på 30 eller 35 millioner,” lød det fra præsidenten.

Det er ikke blevet offentliggjort, hvad disse variabler består af, men det ses ofte, at det handler om antal spillede kampe og vundne trofæer. De første 10 millioner euro som Ramirez nævner, stammer sandsynligvis for antal spillede kampe i Barca-trøjen. Den unge spiller har nemlig fået godt med spilletid siden han ankom til Barca.

LÆS OGSÅ: Rasende Granada-spiller råbte fornærmende til Ronald Koeman

Trods den stigende købspris på Pedri, tyder det fortsat på, at det har været en rigtig god handel for Barca. Variablerne forfalder nemlig kun til betaling, når Pedri gør det godt. Hertil bør det nævnes, at mediet Transfermarkt i øjeblikket har vurderet Pedri til at have en værdi på 50 millioner euro.