Tottenham Hotspur er ikke villige til at give slip på Harry Kane til sommer, medmindre de får et bud på den anden side af 150 millioner pund. Det er svarende til næsten 1,3 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Detaljer fra Agüeros Barca-kontrakt lækket

Der er flere klubber, der er blevet sat i forbindelse med den engelske angriber. Flere af dem er rivaliserende Premier League-klubber, hvilket blandt andet omfatter både Manchester United, Manchester City og Chelsea.

Kane har været i en fremragende form i denne sæson, hvor han har spillet en stor rolle for Tottenham. Det er blevet til intet mindre end 31 mål, ligesom han også har bidraget med 16 oplæg på tværs af 46 kampe. Til trods for hans flotte indsats, er der intet sølvtøj på vej til Tottenham.

Ifølge The Sun er Tottenham fast besluttet på at holde på Harry Kane. De vil ikke engang overveje tilbud til sommer, hvis de lyder på mindre end 150 millioner pund. Vil en klub købe Kane, er det derfor den helt store pung, der skal frem.

Det britiske medie skriver også, at Manchester City ses som værende den eneste klub, der er klar til at betale mere end 100 millioner pund for den engelske angriber. Dog er Pep Guardiola og City også sat i forbindelse med Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber viser interesse i Lautaro Martinez

I alt er det blevet til 333 optrædener for Tottenham, hvori han har scoret 219 mål, siden Kane fik sin debut i 2009. Hans nuværende kontrakt med klubben løber tre år endnu.