Sponsoreret indhold

Som fodboldspiller er det vigtigt at holde sig i form – også udenfor sæsonen.
Mange glemmer dette, hvorfor de ikke møder velforberedte op til en ny sæson. Vil du gerne undgå at stå i denne situation, kan du heldigvis nemt forberede dig til fodboldsæsonen hjemmefra.

Det kræver dog, at du har det nødvendige udstyr, hvis du vil dette. I denne sammenhæng er mulighederne mange, men intet kan dog konkurrere med en crosstrainer, da det er en yderst alsidig træningsmaskine.

Mange betydningsfulde fordele ved en crosstrainer

Der bør ingen tvivl herske om, at der er mange fordele forbundet med en crosstrainer. Der er mange fordele ved maskinen i sig selv, men særligt for en fodboldspiller, der udenfor sæsonen ønsker at holde sig i form, er den velegnet.

En af de markante fordele er, at maskinen er særligt god til konditionstræning, da flere af kroppens store muskelgrupper er i aktivitet. Foruden et højt kalorieforbrug, er du ligeledes garanteret, at hele kroppen bliver motioneret samt får form og figur.

Som fodboldspiller er naturligvis hovedsageligt konditionstræningen, der kommer dig til gode. Derved er du nemlig sikret, at din form holdes ved lige, selvom det er uden for sæsonen.

Ønsker du at sikre, at du kan holde formen ved lige, når fodboldsæsonen er overstået, er en crosstrainer derfor en glimrende måde at gøre det på.

Er en god investering

En crosstrainer er ikke den billigste trænings- og motionsmaskine på markedet, om end du som regel kan finde gode tilbud hos Tilbudskongen og lignende websider.

Derfor er mange tilbageholdende, fordi de ikke ved, hvorvidt det er et køb, der er værd at allokere penge til.

Faktum er dog, at det er en god investering, da maskinen tillader træning af mange forskellige muskelgrupper i kroppen på én gang. Det er ikke tilfældet, hvis du beslutter at investere i en motionscykel eller et løbebånd.

For dig, der ikke ønsker at være afhængig af at have flere maskiner eller redskaber til rådighed i eget hjem, er en crosstrainer en glimrende løsning, eftersom en helkropstræning kan foregå på denne ene maskine.

Er også ideel til kalorieforbrænding

Maskinen er ikke blot velegnet til konditionstræning, men også kalorieforbrænding. Du forbrænder betydeligt flere kalorier pr. time på en crosstrainer, end eksempelvis en motionscykel eller et løbebånd.

Faktisk kan en person med normal vægt forbrænde op til 300 kalorier på en halv time på en sådan maskine.

Er du seriøs fodboldspiller, motionerer du sandsynligvis rigtig meget. Uden for sæsonen kan du derfor nemt risikere at tage på i vægt, hvis ikke du holder formen ved lige.

Ved at træne regelmæssigt på en crosstrainer, er det dog ikke noget, du skal være bekymret for. Den holder nemlig både vægten nede og konditionen i top.