Nu åbner den evigt populære Kasper Schmeichel op og deler ærlige ord om, hvordan han har lært det.

Den evigt populære Kasper Schmeichel lægger ikke fingre imellem.

Der er løbet meget vand i åen siden Kasper Schmeichel byttede det engelske ud med det franske.

For efter flere år i den øvre halvdel af Premier League, så er bøtten vendt for Leicester City.

Det sker i kølvandet på, at man i sommers skilte sig af med den danske landsholdsmålmand, der ellers på alle måder havde bidt sig fast på alles læber for hans fantastiske præstationer.

Han har nemlig været her, der og alle vegne for Leicester City.

Men langt før den hed Leicester, så bed Kasper Schmeichel sig fast på alles læber i Manchester City.

Og i et hudløst ærligt interview med det franske medie  So Foot, har Kasper Schmeichel nu løftet sløret for, at hans begyndelse på karrieren ikke var som at svæve på en lyserød sky.

Han vinkede nemlig farvel til Manchester City tilbage i 2006 for at drage til Darlington på en lejeaftale.

Og her lagde han ikke skjul på, at der er var et voldsomt pres på den danske landsholdskeeper:

“Jeg tog til Darlington på en lejeaftale, og derefter til Bury i den fjerdebedste række. Det ægte pres er ikke at spille i Champions League eller for dit landshold. Det er, når du spiller for overlevelse i League Two”, lyder det fra Kasper Schmeichel inden han fortsætter:

“For hvis du taber, så eksisterer klubben ikke længere, og folk mister deres jobs. Jeg var 18-19 år, og jeg havde dette ansvar på mine skuldre”.

Den danske landsholdsprofil afslører desuden, at han i Darlington og Bury blev sendt i aktion næsten helt uden forberedelse:

“Jeg kom til Darlington på en fredag, og vi skulle spille om lørdagen. På kampdagen kendte jeg ikke nogen af spillerne. Jeg mødte holdet i omklædningsrummet. Ude på banen måtte jeg råbe spillernes numre, fordi der ikke var navne på trøjerne”, fortæller Kasper Schmeichel i det hudløst ærlige interview, og fortsætter:

“At være en del af en gruppe, der redder en klubs liv, i den alder, det lærer dig at bevare roen i mange andre situationer”.