Sponsoreret indhold

Har du en passion for sport? Hvis du altid har den næste store kamp i tankerne, men ikke har lyst til at være bundet til en bestemt placering eller tv-tjenester, som tager alt for mange penge, så kan du overveje en streamingtjeneste.

Når det kommer til sportssæsonen, er der ingen garanti for, at du er hjemme under næste kamp. Hvis du vælger en streamingtjeneste, kan du se kampen, uanset hvor du er – uanset om du tilfældigvis er ude og løbe ærinder eller i et andet land på forretningsrejse.

Der er mange muligheder at overveje, når du skal vælge den primære tjenesteudbyder til dine streamingbehov. I en branche, der engang var domineret af et eller to store navne, har du i dag et hav af muligheder. Det er dog en god nyhed for dig som forbruger, fordi du nu kan vælge præcis den mulighed, som passer til dine behov.

Et af de vigtigste trin er faktisk valg af udbyder til streaming af din sportssæson. Men det er ikke det eneste vigtige valg, du skal tage. For at nyde sæsonen med yndlingssport fuldt ud skal du vælge, hvilken en VPN du vil bruge til at streame sport.

Hvorfor bruge en VPN?

Det er måske ikke den første ting, du tænker på, når du planlægger sportssæsonen, men en VPN kan være afgørende, når det kommer til sportsstreaming. Det gælder især, hvis du skal rejse ud fra for din sports hjemmeregion eller land som turist eller på forretningsrejse, men stadig gerne vil se med. Mange streamingtjenester tillader kun adgang inden for det land, hvor du har tegnet abonnementet.

Geoblokering kan efterlade dig uden mulighed for at se med, hvis du er ude af landet, når kampen spilles. Derudover er mange sportsgrene måske kun tilgængelige i bestemte regioner, hvor de sendes i tv. En VPN giver din computer eller enhed mulighed for at oprette forbindelse til en server uden for dit nærmeste område. Det betyder, at du kan oprette forbindelse til en server, hvor du let kan se kampe, selvom din enhed ikke er i området.

Vælg din VPN med omhu, da de ikke alle er lige gode. Sørg for, at du vælger en VPN, der har servere på placeringer, der passer dine behov. Du skal også være opmærksom på din VPN’s hastighedsfunktioner. Vælg ikke en, der nedsætter din forbindelseshastighed, eller hvor du kan risikere at gå glip af den næste spændende kamp. Hvis du vælger en fantastisk streamingtjeneste, men en ringe VPN, så vil du kun ende med at blive frustreret og måske gå glip af gyldne øjeblikke.

En VPN giver dig ikke kun mulighed for at tjekke ind på dit yndlingshold, uanset hvor du er i verden. Det hjælper også med at beskytte de følsomme oplysninger, der er gemt på din enhed. Streaming betyder, at du har vigtige data – inklusive betalings- og finansielle oplysninger – opbevaret på din enhed. Under streaming kan disse oplysninger blive sårbare over for sofistikerede hackere og potentielle tyve. En VPN krypterer dine data, holder dig anonym og beskytter din enhed og dine oplysninger, selv når du arbejder på ukendte netværk.

Husk, at det ikke kun handler om abonnementet på din streamingtjeneste. Dine enheder er fyldt med personlige oplysninger med bl.a. adgang til sociale mediekonti, e-mailkonti og bankkonti. Hvis disse oplysninger kommer i de forkerte hænder, kan det skade din økonomiske identitet alvorligt. En VPN fungerer som ekstra beskyttelse, samtidig med at du får en masse fordele som entusiastisk sportsfan – uanset hvor du er.

Planlæg sæsonen

Hvis du er ny til streaming af sport, er der flere muligheder, som du kan overveje, afhængigt af hvilke sportsgrene du følger. Der er dedikerede kanaler, apps og abonnementer tilgængelige til collegesport, regional sport og professionel sport. Men du behøver heller ikke bekymre dig, hvis du følger en mindre populær sport. Selvom hvis du ikke ser NFL, fodbold eller tennis, så er der uden tvivl en valgmulighed derude for din sport.

Der er mange tjenester tilgængelige til streaming af sport. Før du begynder at abonnere på en, skal du sørge for, at den lever op til alle dine krav. Overvej nærmere, hvilke sportsgrene – bl.a. hvilke hold og hvilke bestemte kampe – du gerne vil følge. Det vil påvirke, hvilke tjenester der virker for dig.

Hvis du allerede har en streamingtjeneste, kan du tjekke deres aktuelle specialtilbud, da de måske kan have en billig sportspakke. Det kan være en fantastisk måde at få den pakke, du har brug for, til en billigere pris. Du kan også finde ud af, om der er tilgængelige pakker, der passer til dine behov til et bedre prisniveau, end hvis du køber tjenesterne hver for sig. Hvis du er i tvivl, er det normalt en god idé at tale med kundeservice for tilbud og vejledning.

Uanset, hvad du har tænkt dig at vælge, skal du tjekke alle detaljerne, inden du sætter dig ned og ser den første kamp. Det sparer dig frustration, og du ved, at du ikke går glip af vigtige øjeblikke i kampen pga. tekniske vanskeligheder.

Streaming muligheder, du bør overveje

Ved du ikke, hvor du skal starte, når du skal finde dine muligheder for streaming af sport? Her er populære muligheder, du måske bør overveje.

Hulu

Hvis du har streamet i lang tid, kender du muligvis allerede Hulu, som er en on-demand-streamingtjeneste. Den bliver ofte udnævnt som værende blandt de bedste streamingtjenester, og den har mange shows, film og endda originale produktioner i kataloget. Nu tilbyder Hulu også live-TV og sportspakker, der omfatter ESPN, ESPN2, FSN1, FSN2 og NBCSN.

Mange lokale kanaler og større netværk er også inkluderet i Hulus pakker, og denne liste er langt fra alt, hvad du før.

YouTube T.V.

Tag først prøveperioden på denne denne platform, som byder på kommercielle muligheder for adgang til alle dine foretrukne sportskanaler som ESPN, ESPN2, FS1 og FS2. YouTube T.V. er også et godt valg til at se store kampe, der sendes nationalt på store tv-netværk. Hvis du egentlig bare gerne vil se kampene i slutningen af sæsonen, kan det være en mulighed, der er værd at overveje.

fuboTV

Hvis du er en kæmpefan, og du de største finalekampe bare ikke er nok, så skal du tjekke, hvad fuboTV har at byde på. Denne platform er specifikt rettet mod sport, så det er et perfekt match for dem, der regelmæssigt ser sport, følger med i forskellige hold og mange forskellige sportsgrene.

Platformen havde kun fodbold, da den først begyndte at sende, men nu er kanalen fyldt med mange forskellige sportsgrene. Hvis du bare må og skal have ESPN, så bliver du nok nødt til at vælge en anden – eller en yderligere – udbyder, da fuboTV ikke har denne kanal. Som andre tjenester har fuboTV også en gratis prøveperiode.

Sling TV

Sling TV kan tilbyde god programmer – inklusive on-demand og live-muligheder – til en overkommelig pris, hvis du leder efter en smule af alt eller en enkelt platform, der opfylder alle dine behov.

Du vil også elske Sling TV for dets tilpasning. I modsætning til nogle platforme giver Sling TV dig mulighed for at vælge og vælge fra deres valg til en mere personlig plan, så du kan vælge både de programmer og det prispunkt, du er mest interesseret i.

Tips til streaming af din sæson

Når du ved, hvilke sportssæsoner, du vil se, og du har valgt din streamingtjeneste, så er du klar til at nyde sporten. Her er nogle tip, hvordan du kan få det til at gå så glat som muligt.

  • Kontroller kompatibilitet – de fleste af os kan godt lide at se kampe fra forskellige enheder og platforme. Når du vælger din VPN og streamingtjeneste, skal du sørge for at vælge en, der fungerer sammen med alle enheder, du gerne vil streame fra.
  • Rejs med en strømkilde – sørg for at være klar, inden den store kamp går i gang Hvis din enhed slukkes inden den sidste del af spillet, går du glip af den allerbedste del. Hav altid et backupbatteri – og helst – et strømkabel klar. Rejser du til udlandet? Glem ikke at sørge for, at du har en strømadapter med, hvis det er nødvendigt.
  • Sæt kryds i kalenderen – det er nemt at miste overblikket over tid og dato, især hvis du ændrer tidszone. Sæt påmindelser på dine yndlingsenheder eller apps for at sikre, at du streamer fra første kamp.

Kom af med abonnementer på kabel-tv

Streaming af sport er en rigtig game-changer. Få ægte fleksibilitet og frihed, når du streamer sport live ved hjælp af en VPN i stedet via kabel-tv-udbydere. Du kan følge de sportsgrene og hold, der betyder mest for dig, mens du lever dit liv fuldt ud. De ekstra penge, du sparer her, er bare prikken over i’et.