Everton håber, at de kan trodse alle odds og skrive kontrakt med Manchester City-angriber Sergio Agüero til sommer. Det skriver det britiske medie Daily Star.

LÆS OGSÅ: Dembélé er stor fan af Manchester City-winger

Agüero har ikke haft stor indflydelse for Manchester City i denne sæson, men i seneste opgør mod Crystal Palace dukkede han dog op. Han leverede nemlig en fornem præstation og scorede et mål.

Ifølge Daily Star har Everton altså tilsluttet sig både Chelsea, Leeds og Barcelona i kampen om Sergio Agüeros underskrift. Derfor bliver det næppe let for Everton at overbevise den argentinske stjerne om at vælge dem.

Det britiske medie skriver nemlig, at Everton ikke har råd til at betale Agüeros nuværende ugeløn på 240.000 pund. I stedet er de dog villige til at betale ham en tiltrædelsesbonus, hvilket vil være, hvad de vil forsøge at overbevise ham med.

Den argentinske stjerne har allerede bekræftet, at han forlader Etihad til sommer. Hvorvidt han ender med at skifte til Everton, er der endnu ingen, der ved noget om. Det virker dog ikke som det mest sandsynlige skifte for Sergio Agüero.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca har kontaktet PSG vedr. Neymar

Dette ændrer dog ikke på, at Everton er meget ivrige efter at tilbyde ham muligheden for at blive i Premier League, skriver Daily Star.